×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/01/30 - 20:42
  • بازدید : 593
  • تعداد بازدید : 146
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معاون تحقیقات و فناری دانشگاه: افتتاح مجتمع بین المللی فناوری دانشگاه، تحقق شکوفایی زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور است

معاون تحقیقات و فناری دانشگاه گفت: با استقرار مرکز شتاب دهنده حوزه سلامت و افتتاح مجتمع بین المللی فناوری دانشگاه شاهد شکوفایی بیشتر در زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور خواهیم بود.


معاون تحقیقات و فناری دانشگاه گفت: با استقرار مرکز شتاب دهنده حوزه سلامت و افتتاح مجتمع بین المللی فناوری دانشگاه شاهد شکوفایی بیشتر در زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور خواهیم بود.

 دکتر افشین زرقی در مراسم رونمایی از محصولات فناورانه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار کرد: در این مراسم از شش محصول فناورانه در حوزه تشخیصی و غربالگری بیماری کووید ۱۹ رونمایی شد.  

 معاون تحقیقات و فناری دانشگاه از رونمایی گیت هوشمند، ۳ کیت تشخیص مولکولی کروناکیت تشخیص سریع کووید ۱۹ ، دستگاه ساخت ازون و دوسامانه مدیریت بیماریهای کووید و سامانه تاک برای راهنمایی و تغذیه بیماران مبتلا به کرونا خبر داد.

 وی افزود: در ذیل این نمایشگاه که با حضور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری آغاز بکار کرد، مرکز شتاب دهنده دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در مجتمع بین المللی فناوری دانشگاه  نیز افتتاح شد.

 دکتر زرقی اظهار کرد: دراین مجتمع بین المللی قرار است هشت مرکز شتابدهی در موضوعات فناوری در دانشگاه نسل سوم راه اندازی شود.

 معاون تحقیقات و فناری دانشگاه توضیح داد: با راه اندازی این بخش که با حمایت مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام خواهد شد، تا پایان امسال یکصد استارتاپ در این مجتمع بین المللی جانمایی خواهد شد.

 دکتر زرقی گفت: استارتاپ هایی نیز از کشورهای هلند و کره جنوبی  برای همکاری با این مرکز اعلام آمادگی کرده اند که در این این مجتمع جانمایی خواهند شد.

 وی تاکید کرد: با استقرار این مرکز شتاب دهنده حوزه سلامت، شاهد شکوفایی بیشتر در زیست بوم فناوری و نوآوری در کشور خواهیم بود.

 معاون تحقیقات و فناری دانشگاه ادامه داد: در حال حاضر دو مرکز شتابدهی در حوزه فارماکولوژیک و غذا در این مجتمع مستقر هستند و قرار است ۸ شتابدهنده دیگر نیز به این فهرست  افزوده شوند. دارو، آرایشی و بهداشتی، بیوتکنولوژی و دیجیتال سلامت حوزه هایی است که این مراکز در آن فعالیت می کنند و محصولاتی مانند دارو، تجهیزات پزشکی و نرم افزارهای مرتبط در این مراکز ساخته می شود. همچنین استارتاپ ها در این مراکز فعالیت خود را توسعه می دهند.

 رونمایی از ۶ محصول ساخت ایران در حوزه تشخیص، غربالگری و مقابله با ویروس کرونا

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، در این مراسم از گیت کنترل تردد و ضدعفونی محصول که امکان تشخیص دمای بدن مبتنی بر سنسور تشخیص دما و همچنین تشخیص هوشمند، امکان اندازه گیری درصد اشباع اکسیژن خون، یکپارچگی با سیستم پرسنل سازمانی یا سیستم اطلاعات یکپارچه که امکان اتصال به سیستم اندازه گیری دما و درصد اشباع اکسیژن خون مستقر در گیت را دارد، از ویژگی های این دستگاه است.

 ازن ژنراتور مجهز به سنسور اندازه گیری ازن محصول رونمایی شده ایران ساخت دیگر در این نمایشگاه است. این دستگاه قابلیت ضد عفونی هوا و تولید ازن به صورت onsiteرا دارد. نبود نیاز به مواد شیمیایی، جایگزینی اتوکلاوهای بیمارستانی و عدم ایجاد لک بر روی تجهیزات، سطوح و البسه از دیگر ویژگی های دستگاه است.

 شیلد نانو یکی از محصولات رونمایی شده در این نمایشگاه است ، این شیلد با خاصیت نانو به صورت انعطاف پذیر و مطابق ویژگی های مورد نظر کادر درمانی طراحی شده است.

 همچنین از ۳ کیت تشخیص مولکولی کروناکیت تشخیص سریع کووید ۱۹ ، سامانه مدیریت بیماری کووید ۱۹  و اپلیکیشن تاک (تغذیه، ایمنی، کرونا)نیز رونمایی شد.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری,آرشیو,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 90982
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب