معاونت تحقیقات و فن آوری
لزوم افزایش مشارکت انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی در طرحهای ملی

لزوم افزایش مشارکت انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی در طرحهای ملی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه تمام ظرفیتهای علمی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی باید برای کسب دستاوردهای بیشتر مورد توجه قرار گیرد، خواستار برنامه ریزی برای افزایش مشارکت این انستیتو در طرحهای ملی شد.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد اسماعیل قیداری امروز شنبه 20 اردیبهشت ماه، در بازدید از دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، گفت: مبنای مدیریت دانشگاه سیاستگذاری و نظارت مرکزی در کنار سیاستگذاری و اجرای محلی است.
دکتر قیداری بر ضرورت مشارکت و بهرهگیری از آرا، نظرات، تجارب و ایدههای یکایک اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده در مدیریت و پیشبرد اهداف تاکید کرد.
رییس دانشگاه با اشاره به اهمیت فعالیتهای پژوهشی این انستیتو، خواستار توجه بیشتر به آموزش عملی دانشجویان نیز شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت شفافیت تراز مالی در سازمانها گفت: جلب همراهی و همکاری یکایک اعضای هیئت علمی و کارکنان میتواند نقش بسیار موثری در عملکردنهایی دانشکده داشته باشد.
وی با اشاره به اهمیت مسئله تغذیه در کشور و پتانسیل این انستیتو برای نقش آفرینی در این عرصه، نسبت به حمایت و پشتیبانی دانشگاه از دانشکده در ابعاد مختلف پژوهشی، آموزشی و مسائل مربوط به امور صنفی و پشتیبانی اعلام آمادگی کرد.
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز به ارایه توضیحاتی درباره وضعیت دانشگاه و این دانشکده در نظامهای رتبهبندی پرداخت.
دکتر سید امیرمحمد مرتضویان رییس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی نیز ضمن معرفی این انستیتو و دانشکده و تشریح جایگاه ملی و دانشگاهی آن، به همکاری با سازمان بهداشت جهانی اشاره کرد.
وی همچنین با اشاره به حمایتهای معاونتهای پژوهشی و آموزشی دانشگاه از فعالیتهای این دانشکده، ظرفیتهای علمی و اجرایی اعضای هیئت علمی را یادآور شد.
رییس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی همچنین به ارایه توضیحاتی درباره مطالبات، دغدغهها و چالشهای صنفی کارکنان این دانشکده پرداخت.
دکتر کتایون پورولی معاون آموزشی دانشکده نیز ضمن معرفی چهار گروه آموزشی این دانشکده، تعداد اعضای هیئت علمی این دانشکده را 41 نفر شامل 11 استاد تمام، 15 دانشیار و 15 استادیار عنوان کرد.
وی رشتههای این دانشکده در مقطع کارشناسی را علوم تغذیه و علوم صنایع غذایی و در مقطع کارشناسی ارشد، چهار رشته علوم تغذیه، تغذیه بالینی، تغذیه جامع و علوم و صنایع غذایی و در مقطع دکتری چهار رشته علوم تغذیه، سیاستهای غذا و تغذیه، علوم و صنایع غذایی و بهداشت و ایمنی مواد غذایی عنوان کرد.
وی همچنین به معرفی امکانات آزمایشگاهی این دانشکده پرداخت و گفت: در حال حاضر 581 دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل اند و از سال 1343 تا کنون نیز حدود شش هزار نفر از این دانشکده دانشآموخته شدهاند.
در ادامه این نشست جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ضمن معرفی توانمندیها و و دستاوردهای گروه خود به بیان نظرات، پیشنهادها و دغدغههای خود پرداختند.
دکتر محمد اسماعیل قیداری امروز شنبه 20 اردیبهشت ماه به همراه معاونان تحقیقات و فناوری، دانشجویی و فرهنگی و جمعی از مدیران دانشگاه از بخشهای مختلف دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بازدید و با اعضای هیئتعلمی و کارکنان دانشکده دیدار و گفت و گو کرد.
در حاشیه این بازدید و در نشستی که با حضور دکتر قیداری رییس دانشگاه و هیئت همراه و رییس، معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده برگزار شد، دکتر شاهین آخوندزاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز حضور یافت.
نظر