رییس دانشگاه در بازدید از دانشکده پیراپزشکی تاکید کرد:

رییس دانشگاه در بازدید از دانشکده پیراپزشکی تاکید کرد:
ضرورت استفاده از خردجمعی در تصمیمگیریهای مدیریتی
رییس دانشگاه در بازدید از دانشکده پیراپزشکی بر ضرورت استفاده از خردجمعی در تصمیمگیریهای مدیریتی تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمد اسماعیل قیداری رییس دانشگاه به همراه معاونان آموزشی و تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران ومسئولان دانشگاه از دانشکده پیراپزشکی بازدید کرد.
در این بازدید دکتر محمد اسماعیل قیداری ضمن دیدار با اعضای هیئت علمی دانشکده به تراز مالی دانشگاه و کمبود اعتبارات اشاره کرد و به بیان برخی راهکارهای درآمدزایی در دانشکده از جمله جذب دانشجوی بین الملل پرداخت و تاکید کرد باید به دنبال راهکارهای درآمدزایی و رفع کمبودهای اعتباری باشیم.
دکتر قیداری با اشاره به مصوبات و قوانین موجود درخصوص طرح تمام وقتی جغرافیایی، جذب هیئت علمی و لزوم بازنگری در مورد تجمیع گروههای آموزشی علوم پایه توضیحاتی بیان کرد.
رییس دانشگاه در سخنان خود یادآور شد که نظام مدیریتی در دانشکده باید پویا، فعال و با مشارکت همه اعضای هیئت علمی باشد.
به گفته وی تصمیمگیری با استفاده از خردجمعی باعث پاسخگویی و اتخاذ تصمیمات بهتر و بهینه میشود.
رییس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود نگهداشت ابزار و تجهیزات را بسیار مهمتر از خرید آنها برشمرد .
وی جذب دانشجوی بینالملل ، انجام پروژه با مشارکت بخش خصوصی، برقراری ارتباط با صنعت، جلب مشارکت خیرین و کمکهای دولتی خارج دانشگاهی را از جمله راهکارهای رفع مشکلات و کمبودهای اعتباری و بودجهای دانشکده برشمرد.
دکتر محمد رحمتی معاون آموزشی دانشگاه نیز ضمن بیان سخنانی درخصوص محرومیت از مطب و تمام وقت جغرافیایی و پیگیریهای صورت گرفته در این راستا توضیحاتی بیان کرد.
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز با اشاره به تولیدات علمی و دستاوردهای پژوهشی این دانشکده بر ثبت پایان نامههای دانشجویان دانشکده در سامانههای نیماد و بنیاد علم تاکید کرد.
در این نشست دکتر فائقی رییس دانشکده پیراپزشکی نیز ضمن ارایه گزارشی به معرفی امکانات فعالیتها و دستاوردهای این دانشکده پرداخت.
به گفته وی هم اکنون ۵۳ عضو هیئت علمی در قالب ۸ گروه آموزشی به تربیت فراگیران دانشکده مشغول هستند.
رییس دانشکده یادآو شد که ۶۶۵ دانشجو در این دانشکده در مقاطع مختلف کارشناسی تا دکترا مشغول تحصیل هستند.
به گفته دکتر فائقی در این دانشکده بر آموزش پاسخگومحور تاکید میشود.
وی در ادامه به فعالیتهای پژوهشی اساتید دانشکده از جمله انتشار ۲۶۳ مقاله در رشته های مختلف در سال اخیر و تولید ۵/۱۶ مقاله به ازای هر عضو هیئت علمی دانشکده اشاره کرد .
رییس دانشکده تدوین برنامه استراتژیک با همکاری اساتید این دانشکده، جذب دانشجویان بینالملل را از دیگر دستاوردهای دانشکده برشمرد.
در ادامه نشست مذکور اعضای هیئت علمی دانشکده ضمن معرفی توانمندیها و و دستاوردهای گروه خود به بیان نظرات، پیشنهادات و دغدغه های خود پرداختند.
طرح تمام وقت جغرافیایی اساتید دانشکده، کمبود تجهیزات و ابزار آموزشی و آزمایشگاهی، کارورزی دانشجویان در بیمارستانها، تعمیر و نگهداشت تجهیزات، هزینه پروژههای دانشجویی، بازنگری تجمیع گروههای علوم پایه ، جذب هیئت علمی در رشته انفورماتیک و مستقل شدن ان برخی از موضوعات مطرح شده توسط اساتید بود.
براساس این گزارش در ابتدای بازدید مذکور دکتر محمد اسماعیل قیداری رییس دانشگاه ضمن حضور در بخشهای مختلف این دانشکده از نزدیک در جریان روند اجرای امور آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و … قرار گرفت.
وی ضمن بازدید از واحدهای مختلف اداری، پشتیبانی ، گروههای مختلف آموزشی، آزمایشگاه جامع تحقیقاتی، سلف دانشجویان و سالن همایش دانشکده با کارکنان و اساتید و دانشجویان گفتوگو کرد و در جریان نظرات ، چالشها و دغدغههای آنان قرار گرفت.
از دیگر بخشهای این بازدید دیدار صمیمانه دکتر قیداری با گروهی از دانشجویان دانشکده بود که رییس دانشگاه ضمن شنیدن نظرات، پیشنهادات و خواسته های آنان به بیان راهکارها و رهنمودهایی برای رفع این دغدغه های پرداخت.
نظر