×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/07/01 - 14:55
  • بازدید : 406
  • تعداد بازدید : 138
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

در مرکز رشد و نوآوری صنعت غذا و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی چه می گذرد؟

دکتر فرهودی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مدیر مرکز رشد و نوآوری صنعت غذا و تغذیه از فعالیت ۳۰ واحد فناوری در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد

دکتر فرهودی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و مدیر مرکز رشد و نوآوری صنعت غذا و تغذیه از فعالیت ۳۰واحد فناوری در مرکز رشد این دانشگاه خبر داد و گفت: به تازگی بخش پیش رشد را برای حضور افرادی که ایده ای جدید دارند و به دنبال تبدیل آن به محصول و تجاری سازی هستند راه اندازی کرده ایم.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی گفت: این مرکز کار خود را با پنج هسته فناور آغاز و به مرور بر تعداد شرکت های حاضر در این مرکز افزوده شد، و در حال حاضر حدود ۳۰واحد فناور در مرکز رشد قرار دارند که به تازگی  نیز واحد پیش رشد برای حضور افرادی که ایده های جدیدی دارند و به دنبال تبدیل آن به محصول و تجاری سازی و فروش آن هستند، راه اندازی کرده ایم.

درمراکز رشد زمینه های کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان مهیاست

وی درادامه مهمترین هدف تشکیل مراکز رشد را؛ آماده سازی بستر مناسب برای شرکت های نوپا، هسته های فناورو واحدهای دانشجویی و درنهایت تبدیل شدن به یک شرکت فناور ذکر کرد.

دکتر فرهودی ادامه داد: در مراکز رشد صنعت غذا و تغذیه؛ زمینه های کارآفرینی، نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان مهیاست. وی ادامه داد: این مراکز ضمن بسترسازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد فضای لازم برای واحدهای رشد کوچک و متوسط دانش مدار، شرایط تولید، توسعه محصولات و فرآیندهای فناورانه قابل عرضه به بازار و کمک به رونق اقتصاد محلی مبتنی بر فناوری را فراهم آورده است.

مرکز رشد و نوآوری بستر فیزیکی لازم را برای فناوران فراهم می کند

عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: تشکیل یک مرکز رشد به فضای فیزیکی برای استقرار واحدهای فناور نیاز دارد، برای تامین این مهم مرکز رشد این فضا را  ضمن تامین امکانات در اختیار بسیاری از شرکت ها قرار می دهد. این مرکز علاوه بر تامین فضای فیزیکی، فرهنگ نوآوری و فناوری را در بین دانشجویان، اعضای هیات علمی و محققان ایجاد و توسعه می دهد.

فناوری و تولید محصول، هدف دانشگاههای نسل سوم و چهارم

  دکتر فرهودی ضمن ارزیابی مثبت عملکرد این مرکز گفت: با توجه به این موضوع که دوسال از راه اندازی مرکز رشد و نو آوری صنعت غذا وتغذیه می گذرد، اما به عقیده بنده این مرکز عملکرد خوبی داشته  است چرا که تا قبل از راه اندازی این مرکز، تمرکز اصلی دانشجویان برای انتخاب پایان نامه صرفا ارائه مقاله بود ولی با راه اندازی این مرکز و حرکت دانشگاهها به سمت تبدیل شدن به دانشگاههای نسل و چهارم؛ فناوری و تولید محصول جدید برای محققان و دانشجویان حائز اهمیت است.

شبکه کارآفرینی اینوتک در چهارمین مرکز رشد دانشگاه در حال اجراست

وی  در ادامه به برنامه هایی که در این مرکز تاکنون اجرا شده است اشاره کرد و گفت: رویدادی مانند ایده بازار و فستیوال طرح های نوآورانه صنعت غذا یکی از رویدادهایی است که  در این مرکز انجام شده است. همچنین رویداد اینوتک سلامت نیز در این مرکز  در حال اجراست.

وی در توضیح اینوتک گفت: اینوتک یک شبکه کارآفرینی شامل هسته های فناور، تیم های دانشجویی، شرکت ها، سرمایه گذاران، صاحبان صنایع و قانونگذاران است که پیشتیبان این طرح وزارت بهداشت است. این رویداد در سه حوزه غذا و تغذیه، فناوری اطلاعات و توان بخشی برگزار می شود. در این رویدادها یک سری پنل مانند پنل استانداردها و مجوزها در صنایع غذایی هم برگزار می شود. وی ادامه داد: شرکت ها یا تیم های نوپا می توانند با حضور در این رویداد علاوه بر رفع ابهامات احتمالی درباره دریافت پروانه و مجوز، به جذب سرمایه گذار نیز بپردازند.

ارائه غرفه های نمایشگاهی از دیگر خدمات این مرکز است. هدف از برپایی این غرفه ها شرکت در نمایشگاهها و معرفی محصولات سلامت محور و آشنایی بیشتر با مرکز رشد است. در این مرکز یک گروه دانشجویی تحت عنوان مکسان(مرکز کاربردی سازی و سامان دهی ایده های نوآورانه) مستقر است که در واقع پل ارتباطی ما با دانشجویان سراسر کشور محسوب می شود و نیروی اجرایی اصلی در برگزاری رویدادها است.

ارائه تسهیلات برای دریافت وام هایی با بهره پایین برای شرکت های فناور، استفاده از مشاوره های اساتید و مشاوران دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و کمک به ثبت شرکت های و دانش بنیان شدن آنها از دیگر فعالیت های این مرکز است.

کارگاه نوآوری جهت تولید اولیه محصول راه اندازی می شود

مدیر مرکز رشد و نوآوری صنعت غذا و تغذیه در ادامه  را اندازی فاز سه مرکز رشد به منظور استقرار شرکت های بیشتر در این مرکز، راه اندازی کارگاه نوآوری جهت تولید اولیه محصول و برگزاری استارت آپ ویکندهایی در حوزه صنعت غذا و تغذیه را از جمله طرح های در دست اجرای این مرکز دانست.

 وی توضیح داد: استارت آپ ویکند یک رویداد کارآفرینی سه روزه است که معمولا تیم های دانشجویی علاقمند در این رویداد شرکت و ایده خود را عرضه می کنند و بهترین ایده ها انتخاب و با شرکت در کارگاههای مختلف و دریافت مشاوره های لازم نهایی می شوند. در پایان روز سوم از بین ایده های موجود، بهترین ایده ها معرفی و جوایزی هم برای آنها در نظرگرفته می شود. 

دکتر فرهودی همچنین در ادامه سخنان خود در خصوص راه اندازی کارگاه برای تولید اولیه محصول و تسریع روند دریافت پروانه ساخت محصول برای شرکت ها با هماهنگی سازمان غذاو دارو خبر داد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  گفت: در این مرکز آزمایشگاههای بسیار معتبر و پایلوت پلنت صنایع غذایی وجود دارد که زمینه را برای تولید ایده اولیه هسته های فناور دانشجویی به محصول نهایی فراهم می کند.

گفتنی است علاقمندان کسب اطلاعات بیشتر به آدرس شهرک قدس، بلوار شهیدفرحزادی، خیابان شهیدحافظی(ارغوان غربی)، مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورمراجعه و یا به وب سایت www.innofood.ir، info@innofood.ir و با تلفن ۰۲۱-۲۲۰۶۴۸۶۴تماس حاصل کنند.

 

  • گروه خبری : گروه اخبار جشنواره پژوهشي,اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری,آرشیو
  • کد خبر : 67506
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب