×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/11/08 - 21:02
  • بازدید : 669
  • تعداد بازدید : 137
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر امضا شد/ دکتر زرقی: ایجاد مرکز رشد و نوآوری مشترک ضروری است

در مراسم امضا تفاهم‌نامه مشترک میان دو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به ایجاد مرکز رشد و مرکز نوآوری مشترک، بر لزوم عمق‌بخشی به روابط دو دانشگاه تأکید کرد.

در مراسم امضا تفاهم‌نامه مشترک میان دو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به ایجاد مرکز رشد و مرکز نوآوری مشترک، بر لزوم عمق‌بخشی به روابط دو دانشگاه تأکید کرد.

وی با بیان این موضوع که یکی از برجسته‌ترین مراکز نوآوری در حوزه سلامت در اختیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر است، ادامه داد: باید با کمک فناوری و دانش سلامت و ترسیم برنامه‌های عملیاتی روابط این دو حوزه را عمیق‌تر کنیم.

به گفته دکتر زرقی: نتایج ایجاد اداره مشترک در دو دانشگاه ضمن تأسیس مرکز نوآوری و مرکز رشد مشترک موجبات ارائه خدمات باکیفیت‌تر در حوزه سلامت و صنعت را فراهم می‌آورد.

تأکید برارتباط مؤثرتر آموزش عالی در نظام سلامت و صنعت

در ادامه این نشست دکتر امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه نیز با اشاره به این موضوع که علم جداشدنی و قابل‌اندازه‌گیری نیست، ارتباط مؤثرتر آموزش عالی در نظام سلامت و صنعت را مورد توجه قرارداد.

وی تربیت نیروی انسانی متخصص را یکی از دستاوردهای ارزشمند چهل‌ساله جمهوری اسلامی دانست و گفت: در واقع دانشگاه‌های امروز ما به دانشگاه‌های نسل چهارم نزدیک‌ترند، دانشگاه‌هایی که برای رفاه، سلامت و اقتدار مردم تلاش می‌کنند.  

دکتر ضیایی ادامه داد: ما باید در واقع برای تبدیل‌شدن به دانشگاه‌های نسل سوم تلاش کنیم، دانشگاه‌هایی فناوری که به تولید ثروت می‌پردازند.  

معاون آموزشی دانشگاه دورنمای استمرار این ارتباط دوطرفه میان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی و صنعتی امیرکبیر را ایجاد دانشکده مشترک فنی مهندسی با دو ورودی، دپارتمان مشترک و اخذ مدارک مشترک دانست.

تسهیل امور پزشکی نیازمند انتقال فناوری است

دکتر بابک شریف کاشانی معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت نیازسنجی در ارتباط با صنعت و علوم پزشکی اظهار داشت: به‌منظور پیشرفت و تسهیل امور پزشکی به‌شدت نیازمند انتقال فنّاوری به این حوزه هستیم.

معاون بین‌الملل دانشگاه گفت: با توجه به پتانسیل‌های بالایی که در حوزه صنعت و علوم پزشکی وجود دارد می‌توانیم ضمن برقراری تعامل و ارتباط مؤثر در این حوزه‌ها جزو  کشورهای پیشرو در جهان باشیم.  

ارتباط دانشکده پزشکی با صنعت ضروری است

دکتر علی طبیبی رئیس دانشکده پزشکی نیز در این مراسم با اشاره به دانشکده پزشکی به‌عنوان یکی از سرآمدترین دانشکده‌های کشور، ارتباط بیشتر و کاربردی‌تر این دانشکده را با بخش صنعت ضروری دانست.

وی گفت: امروزه با توجه به پیشرفت‌هایی که  در علوم پزشکی و در صنعت ایجاد شده است، اگر چنانچه ارتباط  این دو حوزه را نادیده بگیریم به فناوری و محصول نمی‌رسیم.

دکتر طبیبی در ادامه سخنان خود کاهش هزینه‌ها، ایجاد درآمد و ارائه خدمات باکیفیت‌تر به مردم را از جمله دستاوردهای تلفیق دو حوزه مذکور عنوان کرد.

 ارتباط تنگاتنگ دانشگاه‌های فنی با دانشگاه‌های علوم پزشکی را حلقه مفقوده گروه فناوری

در بخش دیگری از این نشست دکتر حسینی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز ارتباط تنگاتنگ دانشگاه‌های فنی با دانشگاه‌های علوم پزشکی را حلقه مفقوده گروه فناوری دانست و گفت: علم پزشکی نیازمند فناوری است و فناوری برای کاربردی‌تر شدن دانش خود نیاز به حضور در عرصه علم پزشکی دارد.

وی در ادامه سخنان خود بابیان اینکه محورهایی نظیر ایجاد مرکز نوآوری مشترک و ایجاد مرکز نوآوری سلامت در دانشکده مهندسی پزشکی یکی از دستاوردهای نشست‌های مشترک معاونان پژوهشی دو  دانشگاه است، خاطرنشان کرد: باید بخش سلامت به‌صورت اختصاصی با بخش فنی پزشکی در فضایی مناسب همکاری کنند.

دکتر حسین حسینی از ایجاد دفاتر مشترک تکنولوژی در بیمارستان لبافی نژاد و امام حسین(ع) خبر داد و  تأسیس این دفاتر را در سایر بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار شد و بر لزوم اهمیت نیازسنجی توسط اساتید، پزشکان و دانشجویان تأکید کرد.

معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر در خاتمه اظهار امیدواری کرد که ایجاد دفاتر تکنولوژی و همچنین تبادل ارتباطات و اطلاعات علمی اساتید علاقه‌مند منجر به خلق فناوری و تجاری‌سازی شود.

دوره‌های تخصصی و مهارت افزایی برگزار شود

محمدحسین کریمیان معاون آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش، افزایش مهارت فارغ‌التحصیلان در زمینه‌های مختلف، تقویت و پیاده‌سازی  برنامه‌های آموزشی را امری ضروری دانست.

وی گفت: تعریف دوره‌های تخصصی و مهارت افزایی ضمن شناسایی نیازهای علمی یکی دیگر از مواردی بود که دکتر کریمیان به آن اشاره کرد و گفت: صرفاً کسب علم و اتمام دوره تحصیلی، آورده ویژه‌ای ندارد، فارغ‌التحصیلان ما باید علاوه بر دریافت مدرک علمی انواع مختلف مهارت‌ها را کسب کنند.

مراسم انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با دانشگاه صنعتی امیرکبیر دوشنبه هشتم بهمن‌ماه با حضور رؤسا و اعضای هیئت‌رئیسه دو دانشگاه برگزار شد.

 

  • گروه خبری : گروه اخبار جشنواره پژوهشي,اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری,آرشیو,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 73665
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب