از جذب سرباز دانشجو تا پذیرش دانشجویان پسادکتری/ در مرکز تحقیقات فناوری دانشگاه چه میگذرد؟
دکترالهه عینی معاون مدیر روابط بین دانشگاهی و امور سمینارهای دانشگاه، از تحصیل ۱۰۳ نفر و فارغ التحصیلی ۳۶ نفر در رشته ph.D by Research در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و به تشریح فعالیت های مهم این مرکز پرداخت. معاون مدیریت روابط بین دانشگاهی و امور سمینارهای دانشگاه، حمایت علمی و مالی از کنگره ها و سمینارهای برگزارشده در دانشگاه را برشمرد

دکترالهه عینی معاون مدیر روابط بین دانشگاهی و امور سمینارهای دانشگاه، از تحصیل ۱۰۳نفر و فارغ التحصیلی ۳۶نفر در رشتهph.D by Research در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد و به تشریح فعالیت های مهم این مرکز پرداخت.
پذیرش دانشجویان تخصصی پژوهش از سال ۱۳۸۹دردانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
پذیرش رشته های پزشک پژوهشگر، سرباز پژوهشگر و پسا دکتری در دانشگاه وی درخصوص دوره "پسادکتری" نیز اذعان کرد: "پسا دکتری" نیز یک دوره دوساله است که بعد ازph.D برای افراد گذاشته می شود. افرادی که دراین دوره شرکت می کنند نباید بیش از ۳سال بیشتر از مدرک ph.Dشان گذشته باشد. پذیرش این دانشجویان به این صورت است که مرکز مربوطه با شناختی که از محققان توانمند خود دارد، آنها را برای گذراندن دوره پسا دکتری معرفی می کنند. مرکز تحقیقاتی مربوطه باید برای این فرد یک طرح تحقیقاتی تعریف کرده و آن طرح تحقیقاتی نیز مصوبه شورای پژوهشی را داشته باشد. سپس ما مقالات و مستندات آنها را به وزارت بهداشت ارسال می کنیم تا پس از طی مراحل مربوطه و اخذ گرنت برای ایشان، این دانشجویان برای گذراندن این دوره معرفی شوند. دکتر عینی با تبیین تفاوت دوره "پزشک پژوهشگر" و دوره "پسادکتری"، خاطرنشان کرد: به کسانی که دوره پسا دکتری می گذرانند، مدرک ویژه دانشگاهی اعطا نمی شود و فقط یک گواهی با امضای استاد راهنما و معاونت پژوهشی دانشگاه به آنها ارایه می شود. البته باید اذعان داشت که گذراندن دوره پسا دکتری نیز به دانشجویان علاقمند به تحقیق جهت هیات علمی شدن می تواند کمک کند.
فراخوان سرباز پژوهشگر امسال نوزدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه برگزار می شود معاون مدیریت روابط بین دانشگاهی و امور سمینارهای دانشگاه؛ برگزاری جشنواره ابوریحان (پژوهشی) را یکی از فعالیت های مهم معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برشمرد وگفت: امسال نوزدهمین جشنواره ابوریحان (پژوهشی) باهدف ایجاد رقابت سالم و ارتقای سطح علمی دانشگاه؛ برگزار خواهد شد و ما شاخص هایی را برای تمامی حوزه ها تبیین کردیم تا افرادی که شرایط لازم را دارند مدارک خود را ارایه کنند. برای مثال از بین اساتید، دانشیاران و استادیاران گروه بالینی و پایه دربعد پژوهشگر برتر افرادی براساس میزان امتیاز بدست آمده انتخاب می شوند. همچنین از بین کتب، مجلات و مقالات منتشر شده دانشگاه نیز یک کتاب، یک مجله و یک مقاله به عنوان برتر معرفی و از بین مراکز تحقیقاتی و دانشکده ها نیز یک مرکز تحقیقاتی و یک دانشکده و ازمیان دانشجویان برگزیده درمقطع ارشد و دکترا نیز یک نفر به عنوان برگزیده، اعلام می شود.
لزوم حمایت بیشتر از پزشکان پژوهشگر
|
نظر