×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/09/03 - 21:12
  • بازدید : 478
  • تعداد بازدید : 89
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

پتانسیل های فناورانه در دانشگاه گسترش می یابد/فعالیت ۶۰ واحد فناور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر مقیمی مدیر امور فناورى دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درنشستی با اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی؛ با تاکید بر فعال کردن پتانسیل های فناورانه، به تبیین آئین نامه "خدمات ارتباط با صنعت دانشگاه" پرداخت.

 

دکتر مقیمی مدیر امور فناورى دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درنشستی با اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی؛ با تاکید بر فعال کردن پتانسیل های فناورانه، به تبیین آئین نامه "خدمات ارتباط با صنعت دانشگاه" پرداخت.

دراین نشست هم اندیشی که دردانشکده داروسازی برگزار شد؛ دکتر حمسين وحیدی رئیس دانشکده داروسازی و جمعی از اعضای هیات علمی و مدیران گروه های این دانشکده حضور داشتند، پیرامون آئین نامه "خدمات ارتباط با صنعت دانشگاه"بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دکتر حميدرضا مقیمی دراین نشست با بیان "پیشرو بودن دانشکده داروسازی در فعالیت های فناورانه و خلق ثروت"؛ بر پتانسیل های موجود در این دانشکده تاکید کرد وگفت: دانشکده داروسازی درحوزه فناوری، تاسیس مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، همواره پیشرو بوده است. همچنین بزرگ ترین اتاق تمیز دانشگاه نیز دراین دانشکده مستقر است و ما امروز دراین نشست درصدد هستیم درراستای "آئین نامه خدمات ارتباط با صنعت دانشگاه" با اعضای هیات علمی برجسته دانشکده داروسازی همفکری و هم اندیشی کنیم.

مدیر امور فناوری دانشگاه درادامه حرکت دانشگاه به سمت دانشگاه های نسل سوم را به فال نیک گرفت و افزود: نسل سوم دانشگاه ها، دانشگاه های فناور هستند که بخش عمده امور آنها برمبنای کارآفرینی و خلق ثروت است و ما نیز باید با تغییر ساختارها و فرایندهای دانشگاه، همکاری های بین رشته ای، حمایت از مالکیت فکری و فرهنگ سازی دراین حوزه؛ دراین مسیر تحقق نسل سوم دانشگاه ها حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: دانشگاه های نسل سوم، دانشگاه هایی هستند که به بازار و جامعه نزدیک تر شده و عدالت محور خواهند بود که این اتفاقات درقالب شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و مراکز نوآوری محقق خواهد شد

دکتر مقیمی همچنین با تاکید بر ضرورت وجود شرکت های فناور در تولید ثروت گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بادارابودن ۶۰شرکت و واحد فناور؛ بالغ بر ۱۰۰محصولی که منجر به تولید ثروت می کند را هدایت می کند که دراین زمینه ما در بین دانشگاه های نسل سوم، بسیار پیشرو هستیم.

مدیر امور فناورى دانشگاه دربخش دیگری از نشست مذکور، به جزئیات سرفصل های آئین نامه خدمات دفتر ارتباط با صنعت اشاره کرد واساتید و اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی دراین زمینه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دکتر حسین وحیدی رئیس دانشکده داروسازی نیز در این نشست با اشاره به توجه ویژه دانشگاه به حوزه های فناوری و کارآفرینی، افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سالها پیش درحوزه فناوری و کارآفرینی زیرساخت های لازم را فراهم کرده و در این زمینه با همکاری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و ایجاد مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در این دانشکده خدمات قابل توجهی درحوزه کارآفرینی و فناوری انجام شده است.

رئیس دانشکده داروسازی دانشگاه، پیشرفت های مهم درحوزه دارویی کشور را مرهون همکاری با شرکت های دانش بنیان دانست و خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان که با اقبال خوبی از سوی همکاران ما دردانشگاه و دانشکده مواجه شد، پیشرفت ها و نتایج بسیار مطلوبی را درحوزه های مختلف پزشکی و ازجمله حوزه دارویی داشته که مایه افتخار است.

دکتر وحیدی بر ضرورت توجه اعضای هیات علمی دانشکده به آئین نامه خدمات ارتباط با صنعت، تاکیدکرد وگفت: به همت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و به منظور تعیین تکلیف نحوه همکاری واحدهایی که می خواهند درحوزه فناوری، کارآفرینی و تولید ثروت فعالیت کنند، قوانین جامع و کاملی درقالب آئین نامه ای باعنوان "خدمات ارتباط با صنعت" تدوین شده است که نظرات اعضای هیات علمی دراین زمینه راهگشا خواهد بود

وی ادامه داد: همه ما دانشگاه را خانه خود و اعتبار خود را مرهون نام دانشگاه می دانیم. براین اساس اگر اساتید و اعضای علمی دانشکده تمایل دارند درراستای ثروت آفرینی و فناوری قدم بردارند؛ این فعالیت ها باید درقالب ارتباط شفاف با دانشگاه باشد و امیدواریم خروجی این برنامه به این شکل باشد که اعضای هیات علمی ضمن آشنایی با راهکارهای موجود؛ فعالیت خود را درچهارچوب قوانین مصوب معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه ادامه دهند.

در این نشست، دكتر صادقیان، مشاور فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و دکتر جواد رنجبری، مسئول ارتباط با صنعت و تجاری سازی مدیریت امور فناوری دانشگاه نیز حضور داشتند و آقای دکتر صادقیان مطالبی در خصوص اهمیت ارتباط با صنعت و نمونه های موفق آن در کشور بیان کردند. در پایان این نشست، پرسش های حاضرین در خصوص روند گذر به دانشگاه نسل سوم و آئین نامه خدمات ارتباط با صنعت به بحث گذاشته شد و در راستای روشهای اجرای آن و رفع موانع موجود تبادل نظر شد.

 

  • گروه خبری : گروه اخبار جشنواره پژوهشي,اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری,آرشیو
  • کد خبر : 70580
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب