×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1393/09/08 - 09:16
  • بازدید : 1018
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
معاونت تحقیقات و فن آوری:

نتایج رتبه بندی ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور اعلام شد؛ کسب رتبه دوم کشوری توسط دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی

روابط عمومی دانشگاه: دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در گفتگویی با ما از اعلام نتایج رتبه بندی ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی خبر داد.

روابط عمومی دانشگاه: دکتر زرقی  معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در گفتگویی با ما از اعلام  نتایج رتبه بندی ارزشیابی فعالیتهای پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان آموزش پزشکی خبر داد.

وی ضمن اعلام این خبر با اشاره به نظام های مختلف رتبه بندی که در دنیا وجود دارد از جمله نظام معتبر ESI (Essential Science Indicators) که مبنای ارزیابی آن اطلاعات یک درصد مقالات دارای بیشترین استنادات در پایگاه ISI   در فاصله 10 سال می باشد و هر دو ماه یکبار روزآمد می شود، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نظام در جایگاه دوم کشوری قرار گرفته است و در آخرین رده بندی نیز که نوامبر ۲۰۱۴ منتشر شد در بین دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به جایگاه بین المللی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی براساس این رتبه بندی و   پیشرفت چشمگیر و جهشی دانشگاه گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از نظر جایگاه بین المللی در رتبه 582  جهانی قرار دارد و از نظرمیزان رشد در ESI  در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور رشد قابل ملاحظه ای داشته است.

وی درخصوص جایگاه دانشگاه در سطح ملی اظهار داشت:  در نظام رتبه بندی وزارت بهداشت  که یک نظام ملی است ؛ دانشگاههای علوم پزشکی کشور بر اساس امتیاز تولید دانش، توانمند سازی، میزان تحقیقات دانشجویی، حاکمیت و رهبری، تعداد پژوهشگرتطبیق یافته و تعداد هیات علمی ارزیابی می شوند که دانشگاه ما در این نظام  با کسب حدود 60 هزار امتیاز و 25 درصد رشد نسبت به سال گذشته پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران در جایگاه دوم کشوری قرار دارد .  دانشگاه اصفهان نیز با امتیاز حدود 45 هزار رتبه سوم را کسب کرده است و دانشگاه ما با فاصله قابل توجهی رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خاطرنشان کرد :  پتانسیل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فراتر از این است و اگر سالانه رشدی 25 درصدی داشته باشیم انشاءا... خواهیم توانست به جایگاه واقعی دانشگاه در سطح کشور دست یابیم. اما باید گفت که در میان دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی ، اصفهان، شیراز و تبریز که به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را کسب کرده اند از نظر میزان رشد دانشگاه ما نسبت به سال گذشته بیشترین رشد را از خود نشان داده است.

 دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در صدر تحقیقات دانشجویی علوم پزشکی کشور

دکتر زرقی  با اعلام این که دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در بخش تحقیقات دانشجویی  علوم پزشکی کشور در صدر قرار دارد  افزود: در حوزه امتیاز تحقیقات دانشجویی در این رتبه بندی  رتبه اول را در کشور داشته ایم . این توفیق در راستای یکی از مهمترین اهداف ما یعنی پرورش و توانمندسازی گروه های پایه دانشجویی بعنوان  پژوهشگران آینده  دانشگاه و کشور حاصل شده و در این حوزه  دانشگاه با کسب  3260 امتیاز جایگاه اول کشوری را به خود اختصاص داده است و دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان و تبریز در جایگاههای دوم و سوم قرار گرفته اند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در ادامه افزود: دانشگاه در بعضی از حوزه ها مانند تحقیقات دانشجویی در کشور رتبه اول را کسب کرده ایم و این دستاوردها درشرایطی کسب شده است که براساس آمار وزارت بهداشت  1312 عضو هیات علمی برای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ثبت شده است در حالی که این آمار در دانشگاه علوم پزشکی تهران  1577  نفر می باشد.

وی با اشاره به برنامه های آتی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه اعلام کرد: از برنامه های استراتژیک این معاونت رشد 25 درصدی امتیاز به ازای هر سال می باشد که اگر این برنامه تحقق یابد انتظار داریم در پایان سال 93 به 75 هزار امتیاز  ارتقا یابیم.

دکتر زرقی در ادامه اظهار داشت: بحث تولید دانش، تولید علم و تولید مقاله یک شاخص پژوهشی است و الزاما یک ارزش تعریف نمی شود، ارزش این است که بتوانیم از تحقیقات به نتایج کاربردی و نتایجی که منجر به تولید ثروت ملی شود دست یابیم . ولی مسیر دست یابی به محصول و پژوهش پایدار مبتنی بر تولید ثروت ،عبور از تولید دانش است به این معنا که ابتدا باید تولید دانش اتفاق بیافتد و سپس پژوهش هایی که منجر به کاربرد شود پیامدهای آن مشخص می شود که براین اساس مدیریت فناوری به موازات مدیریت پژوهشی در حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه شکل گرفته است تا از طرحهای محصول محور پژوهشگران حمایت کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در خاتمه سخنان خود خاطرنشان کرد: تقویت مرکز رشد، افزایش شرکت های دانش بنیان ، تقویت آزمایشگاه جامع از موارد انجام شده در این معاونت در راستای جهت گیری پژوهش به سمت پژوهشهای کاربردی و منطبق بر نیازهای نظام سلامت می باشد.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری
  • کد خبر : 15252
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب