×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/07/09 - 12:05
  • بازدید : 165
  • تعداد بازدید : 159
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاونت تحقیقات و فن آوری

دکتر روو، رئیس دانشگاه سگد مجارستان طی سفر خود به کشور ایران با دکتر زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر زالی رییس دانشگاه امروز دوشنبه 2 مهرماه با دکتر روو رئیس دانشگاه سگد مجارستان و تیم همراه به منظور بررسی راهکارهای گسترش هم

دکتر روو، رئیس دانشگاه سگد مجارستان طی سفر خود به کشور ایران با دکتر زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دیدار و در خصوص گسترش همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی طرفین به بحث و تبادل نظر پرداخت.کتر زالی رییس دانشگاه امروز دوشنبه 2 مهرماه با دکتر روو رئیس دانشگاه سگد مجارستان و تیم همراه به منظور بررسی راهکارهای گسترش همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی دو کشور دیدار و گفت و گو کرد.

 دکتر زالی ضمن اشاره به ظرفیت های گسترده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی مسئولیت  ارایه خدمات بهداشتی و درمانی به حدود شش میلیون نفر از مردمان شهر تهران را برعهده دارد.

دکتر روو ضمن ابراز علاقه به همکاری و ارتباطات علمی، آموزشی و تحقیقاتی با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه ما با 440 سال قدمت در 4 دپارتمان اصلی خدمات سلامت، ابداعات، توسعه و تکنولوژی در حال فعالیت است. بعلاوه دانشگاه سگد با 12 دانشکده، 19 مدرسه دکترای تخصصی، 29 گروه تحقیقاتی و 200 شریک صنعتی در حال فعالیت های گسترده علمی، آموزشی و تحقیقاتی است.

وی ضمن تشریح ظرفیت ها و زیرساخت های این دانشگاه گفت: این دانشگاه دارای 12 دانشکده است که 13 هزار  که 600 دانشجو در حال تحصیل در  125 رشته مختلف می باشند. همچنین این دانشگاه دارای 20 بیمارستان و مرکز آموزشی درمانی و 1555 عضو هیئت علمی است.

دکتر زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشکده نیز ضمن ارائه گزارش از اقدامات پژوهشی دانشگاه گفت: 78 مرکز تحقیقاتی و 130 شرکت دانش بنیان  در دانشگاه حضور دارند و پروژه های تحقیقاتی مشترک در زمینه های مختلف با دفتر سازمان جهانی بهداشت در منطقه  در حال اجراست.

 دکتر زرقی با اشاره به رتبه های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظام های رتبه بندی بین المللی، گفت: بر اساس نتایج رتبه بندی شانگهای، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رتبه جهانی در بازه ۸۰۰-۷۰۱ در زمره ۱۰۰۰دانشگاه برتر جهان و دوم علوم پزشکی در میان دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار گرفته است، همچنین این دانشگاه دارای رتبه 626 در نظام وبومتریک و 413 در لایدن است.

 وی ادامه داد: بیش از 43 مجله انگلیسی زبان نمایه شده در پایگاههای معتبر جهانی در این دانشگاه منتشر می شود و بر اساس آخرین رتبه بندی موسسه کلاریویت انالیتیک 13 مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موفق به کسب ضریب تاثیر در سال 2023 شدند که رکوردی بی‌نظیر در بین مجلات کشور است.

 گفتنی است در پایان این نشست 4 تفاهم نامه همکاری فی ما بین دو دانشگاه به امضا رسید.

 در نشست مذکور دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری، دکتر حائری مشاور رئیس دانشگاه، دکتر پیری مشاور رییس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست، کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه ، دکتر توحیدلو معاون اجرایی معاونت بین الملل و تعدادی از نمایندگان امور بین الملل  دانشگاه نیز حضور داشتند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری
  • کد خبر : 132188
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب