معاونت تحقیقات و فن آوری
افتتاح مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
افتتاح مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
افتتاح مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
اولین مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی روز یکشنبه 9 اردیبهشت ماه سال جاری با حضور ریاست دانشگاه و ریاست پژوهشکده گوارش و کبد و جمعی از مسئولان افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دکتر محمد رضا زالی ریاست پژوهشکده گوارش و کبد، در مراسم افتتاحیه مرکز رشد فناوری های بالینی، ضمن خوشامدگویی به مسولین و مهمانان با اشاره به فعالیت های صورت گرفته، ظرفیت ها و قابلیت های پژوهشکده گوارش کبد در امر خدمات تحقیقات آموزشی و پژوهشی، با ذکر این که این بستر را فراهم نموده است تا با تاسیس مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه جهت ثمر بخشی زنجیره ایده پردازی تا تولید محصول شرکت های دانش بنیان در مسیر خودکفایی و خود اتکایی قدم بردارند.
به گفته ریاست پژوهشکده: شرکت هایی که به صورت نو آوری در زمینه تولید تجهیزات پزشکی,و تشخیصی و درمانی، غربالگری و هوش مصنوعی آموزشی بیماری های گوارش و کبد فعال هستند می توانند با مشاوره از متخصصان بالینی پژوهشکده گوارش و کبد همکاری داشته تا به سمت اهداف خود حرکت کنند.
دکتر محمد رضا زالی خاطر نشان کردند: با توجه به داده های و اطلاعات جمع آوری شده در طی سالها فعالیت در پژوهشکده گوارش و کبد و با بحث اینکه جهان به سمت هوش مصنوعی رفته تا برای تشخیص بالاتر و قابل اعتمادتر درمان بیماری های گوارش و کبد و رفع مشکلات مردم همچنین ارتقای خدمات در بحث سلامت، با احداث این مرکز رشد همکاری خود را با شرکت های فناور در عرصه هوش مصنوعی فعالیت دارند شروع کرده تا به جواب دقیق تر و قابل اعتماد تر برسند.
وی نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت مرکز نوآوری و مرکز رشد فناوری های بالینی گوارش و کبد تاکید بر آموزش و تربیت نیروی انسانی است. از جمله بسیاری از شرکتها به کارگیری افراد توانمند و متخصص را مورد نیاز می دانند. همچنین شناسایی نیازها، داشتن تفکر مسئله محور، ارتباطات و توجه به اقتصاد سلامت را از دیگر اولویتهای پژوهشکده دانست.
در ادامه: ابراز امیدواری کردند که با ادامه برگزاری جلسات مشترک دانشگاه با مرکز رشد همچنین ادغام صنعت جهت ارتقا وگسترش همکاری های فی مابین بتوان در مسیر اهداف و پیشرفت روش های درمانی و به کار گیری از فناوری های نوین و گذر از موانع ادامه دهند.
وی در پایان، آینده این اقدامات در زمینه طرح ایدههای نوآورانه و تولید محصول بر پایه فناوریهای مدرن را روشن خواند.
دکتر علیرضا زالی ریاست دانشگاه تصریح کرد: یکی از نهادهای پژوهشی با نقشی موثر در تحقق استراتژی دانشگاه مبنی بر حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم، پژوهشکده گوارش و کبد است که تاکنون گامهای بلندی برداشته است.
وی ادامه داد: پژوهشکده گوارش همواره پیش قراول به ثمر رساندن نقش مهم تحقیقاتی و پژوهشی خود بوده است و الگوی آموزشی، پژوهشی و خدماتی مهمی محسوب میشود.
رییس دانشگاه، رویداد امروز را تحقق بالندگی بالینی سازمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانست و گفت: در این مسیر نقش راهبردی، هدایتگرانه و نگاه سخاوتمندانه پروفسور محمدرضا زالی، رییس پژوهشکده گوارش و کبد مورد تقدیر و ستایش است.
دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز در این مراسم دستیابی به مرجعیت علمی و سرآمدی را از اولویتهای دانشگاه دانست و گفت: با عث افتخار است اعلام کنم در رتبه بندی سایمگو 2024، دانشگاه در حوزه گوارش با رتبه 313 جهانی، جایگاه نخست کشوری در میان دانشگاههای علوم پزشکی را کسب کرد و با دانشگاه دوم کشوری که رتبه 516 جهانی را از آن خود کرده است، اختلاف چشمگیری دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه با اشاره به نقش هدایتگری و ماموریت نظارت و حمایت این معاونت، زیرساخت، قوانین و مصوبات را نیز در کنار تولید مهم خواند و افزود: ضرورت توجه به فناوریهای نوین در عرصه بالینی همواره مورد توجه هیئت رییسه دانشگاه بوده و در مسیر توسعه این حوزه از تمام ظرفیت خود بهره میگیرد.