×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1397/10/03 - 08:52
  • بازدید : 512
  • تعداد بازدید : 112
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پژوهش خمیر مایه تولید علم است

در نوزهمین جشنواره ابوریحان بیرونی دکتر سیدمحمود طباطبایی چهره ماندگار کشور و استاد جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اهمیت پژوهش به عنوان خمیر مایه تولید علم تاکید کرد.

در نوزهمین جشنواره ابوریحان بیرونی دکتر سیدمحمود طباطبایی چهره ماندگار کشور و استاد جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر اهمیت پژوهش به عنوان خمیر مایه تولید علم تاکید کرد.

در نوزدهمین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی دکتر سیدمحمود طباطبایی استاد پیشکسوت دانشگاه ضمن بیان خاطراتی از روزهای ابتدای انقلاب شکوهمند اسلامی و دوران سخت جنگ تحمیلی اظهار داشت: خدا را شاکرم که به پاس خون پاک شهدای انقلاب و فداکاری و جانفشانی جوانان و همچنین ایستادگی مردم ایثارگرامروز شاهد ارتقا علمی کشور در حوزه های مختلف علمی و پژوهشی هستیم. 

وی گفت: علم بدون پژوهش عملی نیست. علمی که از ابتدای خلقت بشرتا به امروز مورد توجه بوده است و بنا به فرمایش حضرت علی (ع): هیچ ثروتی بالاتر از دانایی و هیچ فقری بالاتر جهل وجود ندارد.

استاد پیشکسوت دانشگاه ادامه داد: پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با نام استاد دکتر فریدون عزیزی عجین شده است. با همت والای این استاد گرانقدرکارگاههای اولیه پروپوزال نویسی آغاز شد و خوشبختانه امروز این دانشگاه به جایگاهی رسیده است که در برخی شاخص های پژوهشی رتبه های ارزشمندی را درسطح کشور و دنیا به خود اختصاص داده است.

دکتر طباطبایی با اشاره به اقدامات پژوهشی و آموزشی جامعه  پرافتخار پزشکی در تمام مراحل و بحرانهای کشورگفت: در هیچ شرایطی نباید از پژوهش غافل شد چرا که پژوهش خمیرمایه و کارگاه اصلی تولید علم است.

 دکتر طباطبایی در ادامه سخنان خود ارزشهای انسانی و علمی را مورد توجه قرار داد و گفت: دین اسلام و ملت ایران افتخاردارد که ضمن احترام به تمامی ادیان به اسلام، علم، مکتب و انسانیت توجه ویژه دارد و انسانها را به سوی دانایی سوق می دهد.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی توجه به حوزه پژوهش را ضروری دانست و پژوهش های موثر و کاربردی در حوزه مختلف در دانشگاه را مطلوب ارزیابی کرد.

 استاد جراح مغز و اعصاب دانشگاه رشد کیفی پژوهش را مورد تاکید قرار داد و گفت: نمونه های ارزشمند پژوهشهای کیفی خدمات ارزنده ای را به دنیا و سیستم سلامت کشور عرضه داشته است.

 وی یادآور شد: لازم است ضمن بهره گیری از پژوهش ها و استعداد جوانان این مرزو بوم فعالیتهای علمی و دانش بنیان را افزایش دهیم و علم نافع و کاربردی ایجاد کنیم.  

 

  • گروه خبری : گروه اخبار جشنواره پژوهشي,اخبار معاونت تحقیقات و فن آوری,آرشیو,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 72021
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب